Toyota Picnic: Rechter koplamp vervangen??

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Heren,

bij mijn Toyota Picnic doet het lampje van de rechterkoplamp het niet meer, er moet een nieuwe in. Het probleem is dat ik er niet bij kan, omdat onder andere het reservoir voor de ruitenwisservloeistof in de weg zit. Hoe vervang ik zo'n lampje?
Nogmaals; het gaat om de rechter koplamp (gezien van de bestuurderszijde) van een Toyota Picnic uit ongeveer 1998.

Alvast bedankt voor de tips.

Ben

BenG

Geplaatst door BenG (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Picnic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Geen handleiding bij de auto ?

Picnic8956 (0), 16 jaar geleden

Met sleutel 10 de beide boutjes van het sproeierreservoir even loshalen. Dan kun je het reservoir iets omhoogtrekken en wat richting de motor duwen en de stekker van het sproeiermotortje loshalen(zit aan de spatbord kant) Nu kun je het reservoir iets vaar de motorzijde leggen zodat je wel bij de lamp kunt.

BenG (0), 16 jaar geleden

OK, bedankt. Het stekkertje van die sproeier zat namelijk nogal vast. Daardoor twijfelde ik of het dan wel los kon. Het is nu wel gelukt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Picnic of stel zelf een nieuwe vraag.