Toyota Land Cruiser 90: Remmen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: KZJ95

Landcruiser 90 bj 99 komt binnen met doorgeroeste remleidingen. Remleidingen achter alle vervangen en ontluchten, maar steeds maar geen remdruk, pedaal komt op aanslag.
Hoofdrempomp vervangen en ontlucht, en werkt prima. 2 dagen later pedaal weer laag en geen remdruk, systeem nogmaals ontlucht met profesioneel apparatuur en druk op systeem en remt weer prima. Metr eigenaar gereden en ja remt weer prima.
2 dagen later weer zelfde verhaal !!!, wie heeft suggestie/oplossing.

sjonny

Geplaatst door sjonny (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Maikel Voets (0) PRO, 10 jaar geleden

Ben niet bekend met deze auto maar is de koppeling niet hydraulisch toevallig, dat daar een lek zit.

Profundo Autoservice (0) PRO, 10 jaar geleden

kan niet, aansluiting van de koppeling zit altijd hoog in het reservoir, die kan niet voldoende vloeistof uit het reservoir halen om lucht in het system te trappen.

Als de remdruk wegvalt, heb je dan nog wel voldoende vloeistof in het reservoir? zo niet dan is het gewoon een lek ergens.
Heb je het remsysteem ook bij de voor-as ontlucht?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.