Toyota Land Cruiser 100: foutmelding P1123 accelerator

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 4.2

Mijn landcruiser heeft soms ineens problemen met accelereren, hij geeft dan een motorstoring aan0. ik moet dan de motor stilleggen en terug stoarten om de storing te doen verdwijnen. Ik heb mijn landcruiser laten uitlezen en hij vermeld de fout P1123. ik vermoed dat het iets te maken heeft met de luchtmassa meter .heeft er iemand dit probleem ook al gehad en hoe heb je het verholpen
Mvg

crocodile danny

Geplaatst door crocodile danny (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 10 jaar geleden

Wat is de exacte omschrijving bij die foutcode P1123?
Wat zei diegene die uitlas?

daandc (0) PRO, 10 jaar geleden

P1123 is een fabriekantspecifieke foutcode omtrent het gaspedaal meestal is er een onderbreking in het pedaal zelf of in de bedrading .

De algemene eobd code is P0123 .

Waarschijnlijk treed af en toe de onderbreking onder het rijden op en weet de ecu niet in welke stand gaspedaal staat waardoor deze in noodloop gaat uit veiligheids overweging.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.