Toyota Rav4: remmen piepen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 autm.

Als wij achter uit rijden dan piepen de remblokken achter en voor een schavend geluid remblokken zijn in goede staat,wij hebben de auto nog niet zolang,aan de achterste remblokken schuine kantjes gemaakt.
Bij de voorste nog niets gedaan,kan het zijn dat de vorige eigenaar verkeerde remblokken heeft laten monteren.
Als we normaal vooruit rijden is er niets aan de hand.

berriaki

Geplaatst door berriaki (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota RAV4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ednael (0) PRO, 16 jaar geleden

bij een rav vier gebeuren spijtig genoeg veel fouten bij het monteren van remblokken,de voorste remblokken kan je verkeerd monteren en krijg je zowiezo problemen, meestal zit het hem in de veertjes waar de remblokken in bevestigd zijn, eens de voorste remblokken ooit verkeerd gemonteerd zijn deze veertjes stuk! en dat brengt op lage toeren en bij achteruit rijden gepiep mee!als de remblokken goed gemonteerd zijn kan een laagje kopervet wonderen doen, ook bij de achterste blokken dien de veertjes goed geplaatst te worden, vele mekaniekers laten deze weg met alle gevolgen van dien!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.