Toyota Aygo 2010: Ruit / raam achterportier laat los, terugroepactie

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1KR-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 50

In april 2019 ontving ik een brief voor een terugroepactie van mijn Toyota Aygo uit 2010 i.v.m. het loslaten van een ruit in het achterportier (Deze terugroepactie gold ook voor de Citroën C1 en de Peugeot 107). Dit heb ik toen laten herstellen.

De laatste weken hoor ik af en toe als ik de bestuurdersportier dicht gooi, een trillend geluid van het raam van mijn rechter achterportier. Ik heb het vermoedde dat de ruit weer aan het loslaten is.

Zijn er meer mensen die hier weer last van hebben?
Wordt dit weer vergoed?

Bedankt voor jullie antwoorden!

Kees-Jan

Geplaatst door Kees-Jan (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Aygo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 3 jaar geleden

Waarom dit niet voorleggen aan de dealer ?

Kees-Jan (0), 3 jaar geleden

Omdat ik in eerste instantie wil weten of meer mensen hetzelfde probleem hebben en of die het dan vergoed hebben gekregen.

harry4203 (430) PRO, 3 jaar geleden

ga nou eerst langs de dealer om te laten kijken wat er aan de hand is, je weet nog niet eens of de ruit los zit. zeuren kan altijd nog.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Aygo of stel zelf een nieuwe vraag.