Toyota TOYOTA CARINA E 1996: Schakelaar lampje

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 7A-FE

Ik heb een probleem met de schakelaar voor de achtermistlamp , soms onder het rijden gaat het vanzelf aan , en ik wil daar een nieuw lampje in doen , het is een piepklein lampje ( kleiner dan bv voor de verwarmingsschakelaar en asbak ) weet iemand welk lampje dit is ? .

jurgen12

Geplaatst door jurgen12 (60) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Carina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Michiel-0478 (30), 4 jaar geleden

Ik denk dat het deze is. T3
Via dealer zijn ze vrij duur (misschien 4 Euro?) en met sokkeltje. Deze zijn bij alie gekocht. Met of zonder sokkeltje. Voeg een foto toe, liefst met diameter van het glas. De 3 staat voor 3 mm.

Michiel-0478 (30), 4 jaar geleden

Nog een foto van relevante maten.

jurgen12 (60), 3 jaar geleden

Het aan en uitgaan van de achtermistlamlschakelaar , heb het open gemaakt , binnenin zit op het p4intplaatje een zwart vierkantje , het soldeersel van 1 van de pootjes was gebarsten ( alleen te zien met een loupe ) , gesoldeerd en klaar , maar nu is,zo,n klein t3 lampje stuk , enig idee waar te koop ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Carina of stel zelf een nieuwe vraag.