Toyota Carina 1991: Toyota Carina 2, 1991 schokbrekers vóór.

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1600

Beste Lezers,

Ik heb een probleem met het vinden van de juiste schokbrekers voor de voorkant van mij Toyota Carina 2 uit 1991.

Elke onderdelen website biedt de verkeerde vóór dempers aan.

Voor zitten namelijk Mac Pherson dempers. (Schokbreker omringd door de veer met een roterende kop d.m.v. het toplager.) Terwijl elke onderdelen site met gewone losse staaf dempers komt. Alsof de veren los van de dempers gemonteerd zouden zitten. Ook de klantenservice (van deze site's) kan mij niet helpen en de Toyota Dealer levert de orginele niet meer.

Achter klopt het wel, en geven alle sites ook gecombineerde schokdempers (met veer eromheen), dit klopt want dit zit er ook huidig onder. Ik herbruik de veren dus ik zoek alleen de (schotel)dempers.

Kortom ik zoek voor schokdempers. Linkjes, oplossingen of op- en aanmerkingen zijn welkom!

BVD!

Luuk117

Luuk117

Geplaatst door Luuk117 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Carina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

JGC (20), 4 jaar geleden

Kan je bij de dealer nog origineelnummers achterhalen? Meeste shops hangen aan Tecdoc, als daar een foute koppeling gemaakt is hebben alle webshops de foute onderdelen.

P. Kelder (0) PRO, 4 jaar geleden

Veerschotel is een los onderdeel van de schokbreker.
Ook de veerschotel is los verkrijgbaar.

Grt. Paul

kaleido 1 (980) PRO, 4 jaar geleden

De veren , de schotels , het toplager en de veerpoot zijn allemaal losse onderdelen , soms is de schokbrekerpatroon zelfs nog te demonteren uit de veerpoot , als je onder de auto kijkt en de buis schoon maakt waar de zuigerstang in gaat en je ziet daar schroefdraad zitten , heb je losse patronen.

ferdinand (0), 4 jaar geleden

Ferrie,Alweer eerder.Ik was aan het typen . Bij alle online zaken kan je voor deze auto voor schokbrekers kopen.Men noemt dit veerpootresorptie.
Ferry

Luuk117 (0), 4 jaar geleden

Begrijp ik goed dat er waarschijnlijk dus een zelfde soort veerpoot onder zit als mijn bijgevoegde voorbeeld foto? Je ziet hier duidelijk dat de (staaf)schokdemper uit de veerpoot met aangelasten schotel kunt halen. En dit dus wel degelijk losse onderdelen zijn, wat zou betekenen dat alle sites wel kloppen door voor de voorkant alleen maar staaf schokbrekers aan te bieden.

Luuk117

ferdinand (0), 4 jaar geleden

Dat is juist.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Carina of stel zelf een nieuwe vraag.