Toyota Corolla: slecht op pakken van het toerental en smoren in de inlaat

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4-AFE

Hallo sinds vandaag doet mijn oude trouwe toyota in een keer heel raar,hij smoort heel erg in de inlaat en hij komt slechter op toeren dan anders,wel heb ik van de week een andere auto gesleept,en merkte ik bij het trekken dat de motor pingeld,had die anders nooit last van (heb eigenlijk nooit een auto gesleept),nu weet ik dat het pingelen door de ontsteking komt,maar kan dat ook het slecht trekken en smoren veroorzaken.motor draait en start goed stationair is ook goed,wie kan mij hier over iets meer vertellen wat ik kan controleren motor heeft nu rond de 2 ton gelopen ook heb ik de storings code's uitgelezen met als resutaat geen storingen.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

tonny11609 (0) PRO, 17 jaar geleden

kat niet kapot ? keramisch matreaal breekt wel eens en gaat dan dwars voor de uitstroom opening zitten dan kan die zijn gassen niet kwijt en trekt die niet

flow (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor de reaktie,daar zit wat in ja, morgen ga ik de kat er even onderuit halen,ik laat het wel horen.

flow (0), 17 jaar geleden

Net heb ik even tegen de achterpot geschopt,zit hardstikke vol of de kat of inwendig flink rot,ook heb ik de midden pijp even liggen te schudden,ook daar hoor ik iets,morgen ga ik even kijken.

flow (0), 17 jaar geleden

Hallo mensen ik heb het gevonden,net een trekveer in de achterpot geduwd en die ging er maar een half metertje in,ik wist genoeg,de veer een paar keer door gestoten en terug eruit getrokken de hele straat lag vol met glaswol,auto gestart en flink gas gegeven,even liep die goed maar er kwam toch weer een hoop glas wol voor de pijp waardoor die totaal niet trok morgen ga ik een pot bestellen,trouwens dat zooi jeukt wel flink. Tonny 11609 hardstikke bedankt voor je goede idee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.