Toyota Corolla: plaatwerkspecialist gezocht

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 4K

Hallo mensen,.

Ik heb een probleem met bovenstaande auto, en hoop op een reactie van een plaatwerkspecialist. Wij zijn deze auto aan het restaureren vanwege een hoge emotionele waarde.

De wielranden achter zijn aan het doorrotten, precies op de naad tussen binnen en buitenscherm. ten gevolge hiervan is ook een stuk plaatwerk bij de kokerbalk en aan de kofferbak in verregaande staat van ontbinding. De oorzaak is een (schuim)rubberen strip tussen de twee plaatwerkdelen, die de afgelopen 24 jaar dus wat water is gaan vasthouden.

De binnenschermen zijn nog vrij aardig en kunnen met enkele inzetstukken wel weer gefikst worden, maar het zichtwerk is toch wat andere koek.

Mijn vraag is, weet er iemand bij welke firma/bedrijf/instantie ik degelijk plaatmateriaal voor deze auto kan bestellen( als het kan dus twee complete achterschermen ), en op welke manier ik dit kan/mag/moet behandelen/lassen/puntlassen om de zaak weer een jaar of 10/15 te laten ogen.

hellbat

Geplaatst door hellbat (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Je staat dubbel geparkeerd marcel!

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

kom op hellbat

met de telegraaf van zaterdag kom je al een heel eind...

paul,

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

.

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Bussie pur........

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

webmaster, deze topic mag eruit hoor, ik krijg hier toch geen zinnig woord uit die gasten :-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.