Toyota Corolla : Slecht optrekken

Corolla 2E motor met constant vacuumcarburateur en automatische bak trekt slecht op, reageert dan niet op gasgeven. Acceleratiepompdraaipunt ging zwaar, ging pas bij 3/4 gas bewegen, nu losgemaakt maar geen verbetering. Kleptiming is goed. Als men in L optrekt maakt ook niets uit. Hij valt gewoon weg. Bij iets gas terugnemen komt hij langzaam bij. Mijn collega denkt dat hij in een te hoge versnelling weg rijdt Misschien kickdownkabel opnieuw afstellen?
Klant is al op diverse plaatsen geweest. Ook bij Toyota dealer, maar daar werd ze gewoon weggepoetst. Geen zin in denk ik.
Wie een tip.

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Kickdown kabel werkt niet in 1e versnelling. Maar slaat ie de 1e niet gewoon over? Tel eens hoevaak ie overschakelt. Hoe is co? Als je in vrij gasgeeft, pakt ie dan wel snel op? Deze dingen moeten wegspuiten met automaat.

Sytze

arjankempeneers (0) PRO, 18 jaar geleden

Als men in L optrekt is het precies hetzelfde. Bij warme motor gaat het beter.

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Pakt ie wel snel op als je zo gas geeft?

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.