Toyota Corolla : Slecht optrekken

Corolla 2E motor met constant vacuumcarburateur en automatische bak trekt slecht op, reageert dan niet op gasgeven. Acceleratiepompdraaipunt ging zwaar, ging pas bij 3/4 gas bewegen, nu losgemaakt maar geen verbetering. Kleptiming is goed. Als men in L optrekt maakt ook niets uit. Hij valt gewoon weg. Bij iets gas terugnemen komt hij langzaam bij. Mijn collega denkt dat hij in een te hoge versnelling weg rijdt Misschien kickdownkabel opnieuw afstellen?
Klant is al op diverse plaatsen geweest. Ook bij Toyota dealer, maar daar werd ze gewoon weggepoetst. Geen zin in denk ik.
Wie een tip.

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers PRO , lid sinds 20 jaar geleden

3 Reacties

sytze PRO, 16 jaar geleden

Kickdown kabel werkt niet in 1e versnelling. Maar slaat ie de 1e niet gewoon over? Tel eens hoevaak ie overschakelt. Hoe is co? Als je in vrij gasgeeft, pakt ie dan wel snel op? Deze dingen moeten wegspuiten met automaat.

Sytze

arjankempeneers PRO, 16 jaar geleden

Als men in L optrekt is het precies hetzelfde. Bij warme motor gaat het beter.

sytze PRO, 16 jaar geleden

Pakt ie wel snel op als je zo gas geeft?

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.