Toyota corolla: stoelleuning van rijdersstoel niet terug

Bouwjaar: 2000

Ik heb laatst een Toyota corolla hatchback E11 uit 2000(2e model)aangeschaft. Ik dacht dat op de meeste rijders stoelen wel een bepaalde geheugenfunctie zit waardoor de stoel, wanneer deze naar voren is geklapt, weer op dezelfde positie terugkomt als voorheen. Ik heb zelf overal al gekeken of er ergens een palletje zit of iets dergelijks, maar ik kom er maar niet achter.
Heeft iemand van jullie misschien enig idee of dit wel mogelijk is bij zo een stoel, en hoe dit eventueel te verhelpen is.

alvast bedankt

bo1329

Geplaatst door bo1329 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Michiel7811 (0), 18 jaar geleden

Sorrie,
Dit heb ik me ook wel eens afgevraagd maar de oplossing niet gevonden. (ook niet heel erg mijn best voor gedaan)

Ik vind het wel een (klein) negatief punt aan mijn auto.

Ik heb een corolla '98

Michiel

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Nee, is helaas iets waar je mee leven moet.

bo1329 (0), 18 jaar geleden

Ik heb de plastic kapjes verwijderd en er nog verder naar gezocht, maar kan inderdaad helemaal niks vinden. Vind dit inderdaad wel een minpunt van de auto, zeker als er achter je niet veel ruimte is en je de stoel achterover wil zetten. Recht is wel erg recht....en dat terwijl de oudere corolla's dit volgens mij wel kunnen.

Bedankt voor de reacties in ieder geval

Butsman (0), 18 jaar geleden

Voor een beetje lange mensen in dit type auto is het toch al vrij simpel. Stoel maximaal naar achter en de leuning bijna ook. Echt op Japannerslengte gebouwd hahaha.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.