Toyota Corolla: start slecht ( diesel )

Bouwjaar: 1997

toyota corolla start slecht !!! 2.0 diesel

hij heeft 220000 km gelopen , bij 210000 km zijn er nieuwe gloeispiralen ingekomen , brandstoffilterhuis is ook al vervangen , als hij eenmaal start ......is het gewoon weer starten en lopen , het probleem doet zich echt voor als de motor koud is ( veel rook ontwikkeling ) hoe kan dit Toyota specialisten ??

Cadillac1494

Geplaatst door Cadillac1494 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Denk toch dat er een of meerdere gloeispiralen weer stuk zijn. Een Toyo motor kan praktisch niet stuk. Zou ze ff laten testen.

Hendrik4290 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij die motoren zie je regelmatig gescheurde cilinderkoppen. Als er water in de verbrandingsruimte komt als de motor uit staat zal hij ook wel roken bij koude start.

Cadillac1494 (0), 18 jaar geleden

het waren inderdaad de gloeispiralen , probleem is verholpen !! maar wat is de oorzaak dat ze in zo'n korte periode al weer defect zijn ?? producteigenschap ???????????

Michiel7811 (0), 18 jaar geleden

Het lijkt me erg raar dat de gloeispiralen in zo'n korte tijd verslijten. Verder weet ik dat de auto ook prima kan starten binnen enkele seconden gloeien met 1!! gloeiplug. Wanneer je de oude spiralen nog hebt zou ik ze eens doormeten. Ze moeten enkele Ohms zijn. Misschien hebben ze er oude ingezet bij de vorige keer. Maar dan NOG lijkt het me vreemd dat ze ALLEMAAL versleten binnen 10.000 km. In dit geval lijkt het me het meest aannemelijk dat bij de vorige beurt 1 van de 4 gloeipluggen vervangen is door 1 tweedehands gloeiplug. Het klint triest maar ik zie het niet anders.

Michiel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.