Toyota Corolla 2000: Slechte radio ontvangst

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9, Motorinhoud (cc): 1900

Zou iemand kunnen vertellen hoe we bij de achterzijde van de radio kunnen komen of deze eruit kunnen krijgen? Deze heeft een hoop geruis en storing en de zenders zijn bijna niet te vinden. Het vermoeden bestaat dat er iets met de antenne is. Het betreft hier een af fabriek ingebouwd toestel boven in het dashbord.

Averdonk

Geplaatst door Averdonk (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

tarabeest (0) PRO, 14 jaar geleden

Boven in het dashbord is alleen het display.
De radio zelf zit in het cassette of cd gedeelte onderin.
Waarschijnlijk is de tuner van het oesel defect.

Averdonk (0) PRO, 14 jaar geleden

Oke. Dank voor je reactie. Deze heeft nog een cassette. Ik begrijp dus dat dat gedeelte apart vervangen kan worden. Op de display zitten ook functies zoals trip enz. Heeft niets met de tuner te maken, neem ik aan. Tuner kan zonder probleem gewisseld worden voor een exemplaar met cd?

tarabeest (0) PRO, 14 jaar geleden

Ja hoor dat is geen probleem.
Je kunt er zelfs nog een cd-wisselaar van toyota bijzetten.

Averdonk (0) PRO, 14 jaar geleden

Inmiddels hebben we gezien hoe het zit. Het lijkt er op dat deze ook al eens vervangen is. Nu nog een goede op de kop zien te tikken.......

Bedankt zover.

Averdonk (0) PRO, 14 jaar geleden

Een goede gebruikte vinden viel toch nog tegen. Inmiddels is het toestel gerepareerd via een uiterst vriendelijke Duitse dealer en wordt een dezer dagen weer gemonteerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.