Toyota Corolla Verso: Start niet meer

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 lina luna

Goedendag,

Het probleem. Na 3 uur stil te hebben gestaan, wilden de auto niet meer starten. Ook werkte er niets meer. Als je de sleutelbediening in de auto steekt begind er vanalles op het dasbord aan/uit te knipperen. De start knop word nog wel groen maar er gebeurd niets. Ook werkt de verlichting niet meer. Met een andere auto de startkabels er op gezet. Dit werkten ook niet, alles electronica werkte wel weer, maar starten hó maar. Het enige wat te horen was was een KLIK. Met de accu lijkt ook alles oke, het meet lampje staat gewoon op groen. Na veel ge emmer de startsleutel er weer uit gekregen, maar de auto bleef gewoon op contact staan. Sleutel er weer in lampen aangezet, nadien de startknop weer ingedrukt totdat deze van contact af was en toen kreeg ik hem er uit zonder dat het contact aan bleef.
Iemand een idee.

m.v.g
John

mr-Q

Geplaatst door mr-Q (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

primera p11 (0), 13 jaar geleden

Ik denk toch aan de accu.

daandc (0) PRO, 13 jaar geleden

En anders een harde reset accuklemmen ( niet polen ) eventjes 10 seconden tegen elkaar en daarna zonder twijfelen ( in een keer ) weer vastzetten .

mr-Q (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de tips

Afgelopen nacht, de accu in een oplader gezet, vandaag deze er weer ingezet. Volle accu helaas niet het gewenste reseltaat. Alles werkten weer zelfs de afstandbedinging van de deuren. Maar starten ho maar. Misschien morgen toch maar even de dealer bellen, of zal ik eerst de anwb langs laten komen?

primera p11 (0), 13 jaar geleden

De accu kan wel de hele nacht aan de lader liggen,maar kan dan onder belasting toch te weinig leveren.

mr-Q (0), 13 jaar geleden

Vandaag toch maar de toyota dealer gebeld, deze zijn langs gekomen, zoals jullie al zeiden de accu was stuk. Nieuwe erin en rijden maar.

Iedereen bedankt voor de tips.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.