Toyota Auris 2016: Startknop werkt soms niet

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Hallo allemaal,

Ik heb een hybride auris touring sport uit 2016. Er is een ding waar ik maar niet uitkom. Als ik de auto ontgrendel met de afstandbediening, instap, de rem intrap en de startknop indruk branden alle lampjes en kan ik zo wegrijden. Maar.. als ik ontgrendel en even wacht met instappen, laten we zeggen 30seconden omdat ik de boodschappen achterin aan het inladen ben, kan ik daarna de startknop indrukken maar gebeurt er gewoon niets. Het sleutellogo en afstandbediening brand wel gewoon als ik de rem intrap. Ik moet dan nog een keer op het ontgrendelknopje drukken op de afstandbediening om daarna te kunnen starten. Het lijkt erop dat de auto na x aantal seconden automatisch blokkeert.

Herkent iemand dit? Ik heb ook gekeken in het boekje en instellingen maar kom er niet uit.

Nas

Geplaatst door Nas (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Auris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Auris of stel zelf een nieuwe vraag.