Toyota Land Cruiser: Startproblemen

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel, Motorcode: 4.2

Ik denk dat ik verschillende problemen heb ; soms start ie gemakkelijk , soms heel moeilijk en soms start ik in een mum van tijd de batterijen leeg ! 2 nieuwe batterijen , alternator revisie en nieuwe gloeikaarsen zijn er al ingegaan . Ik denk dat mijn batterijen op de een of andere manier leeglopen en dat mijn brandstofpomp leegloopt ... Dus had ik graag raad gehad hoe je die problemen kunt opsporen en aanpakken . Want in de garage zullen zo'n problemen veel geld kosten ...

Fredje3391

Geplaatst door Fredje3391 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Fredje3391 (0), 17 jaar geleden

OK ben vandaag een stuk slimmer geworden . Deze morgen de motor aan de praat gekregen door een extra batterij te gebruiken . Ik heb de laadspanning gecontroleerd . 28V over beide batterijen , maar één op 15,80 V en de ander 12,40 V . 'k Heb de twee batterijen verwisseld . En het kreng startte als nooit tevoren . Maar nu ... Hoe kan ik dit verschil vermijden in de toekomst ? Iemand een oplossing ??

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

is dit echt totaal voor de auto 24 volt of alleen met starten
zitten er voor de rest 12 volt lampen ed in

Fredje3391 (0), 17 jaar geleden

Alles 24V ! Lichten , winch , verstralers , alles op 24V uitgezonderd de radio en dat is dan ook het enige

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

lijkt wat wij vroege in ons bedrijf met vracht autos haddendat er een accu slechter wordt
mvg jerry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.