Toyota Corolla Verso: Stationair lopen motor

Bouwjaar: 2005

Sinds maart van dit jaar trotse bezitter van deze auto. Voldoet geheel aan de wensen die wij hebben.
Alleen het stationair toerental van de auto doet soms wel heel erg vreemd. Vooral als je aankomt bij een stoplicht. Het motortoerental zakt langzaam terug tot 800tpm. Soms zie en voel je het toerental dan ineens inzakken tot ongeveer 600tpm en voel je dat motor wil gaan afslaan. De electronica constatteerd dit ook en duwt het toerental dan weer omhoog naar 1100tpm. Zijn al een keer in de garage geweest maar konden daar niets vreemds ontdekken. Ook waren er geen foutmelding in het motormanagement systeem gevonden. Al met al niets opgeschoten maar toch blijft het niet lekker rijden en vooral wegrijden.

Heeft iemand suggesties??
Alvast bedankt Leo

Geplaatst door

Leo6504 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Hoi Leo. Rij nu reeds 1 jaar in de nieuwe Verso en bij mij komt dit ook voor. Alleen in combinatie met ingeschakelde airco schommelt het toerental. Moet je maar eens op letten. Ik vind het niets om je druk over te maken. Geniet van je auto. Wees blij dat het een Toyota is. Bij een ander automerk was de motor wellicht afgeslagen...

teweco 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.