Toyota Avensis: Storingscode 19 daarna storingscode P 1122 wat is oplossing/oorz

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: D4D

Dit is een taxi geweest. Hebben de taxameter uit laten bouwen. Wilden toen wegrijden en gingen niet meer harder dan 45 km per uur. Motormanagement-lampje ging branden. Naar Toyota gereden, heeeeeeeel langzaam en uit laten lezen. Foutcode 19 gaspedaal-sensor. Laten vervangen a 325 euro ex. Maar probleem niet opgelost. Nu foutcode 1122 stationair/kortsluiting. Heeft iemand een oplossing?

Ron10266

Geplaatst door Ron10266 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vinnie67 (0), 16 jaar geleden

Misschien draadbreuk motorbekabeling over de motor (distributiezijde), maar dan zal ie het van te voren ook gehad moeten hebben.

wim1 (0), 16 jaar geleden

Hoi,

Taxameter terug bouwen kijken of probleem weg is?

Vervolgens als het weg is gegevens taxameter opvragen, schema goed bekijken waarschijnlijk zat er een beveiliging in dat de meter niet makkelijk te overbruggen is ofzo.

Succes wim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.