Toyota RAV4 2000: Stotteren / hikken

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1AZ-FE, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Auto stottert/hikt. Zowel; bij warme als koude motor. Als ik vermogen vraag begint het probleem. Auto is al naar een vakgarage geweest. Ik dacht dat er iets niet in orde was met de brandstof of inspuiting. Garage heeft auto nagekeken: Eerst nieuwe bougies: Geen verbetering. Toen nieuwe bobines. Garage vond het probleem verholpen. Ik niet. Ligt volgens garage aan mijn rijstijl! Was ik het niet mee eens. Ik ben nu 57 en loop volgens de garage ook niet meer zo hard als toen ik 20 was. Auto is nu 20 jaar (200.000 km altijd goed onderhouden) dus logisch dat het wat minder wordt. Vind ik lulkoek. Auto loopt nog steeds niet goed. Heeft iemand voor mij een goede tip? Wat zou het nog meer kunnen zijn? (laatste beurt was grote geurt, ook alle filters vervangen).

FAP

Geplaatst door FAP (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota RAV4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1580) PRO, 3 jaar geleden

Is de klepspeling al eens gecontroleerd ?

    Dat weet ik niet. Dus waarschijnlijk niet, anders hadden ze dat wel tegen me gezegd. - FAP (0), 3 jaar geleden
    Is opgelost. Carburateur gereinigd, was zwaar vervuild. Hij rijdt weer als vanouds:) - FAP (0), 3 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.