Toyota Avensis: stuur

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: d4d

Bedankt om dit bericht te lezen.
Deze zomer op vakantie in Zuid-Franrijk voelde ik het probleem terug. Was de 2de keer.
Bij het rijden op de weg en bij het nemen van lichte bochten enkel naar rechts krijg ik een dood punt.
Bijvoorbeeld ik draai naar links, kom rechtuit en moet daarna licht naar rechts draaien dan moet ik precies over een hard punt. Il krijg een lichte schok en kan verder naar rechts draaien. Op dit moment is het net of mijn stuur blokkeert.
Heb dit vorig jaar ook gevoeld maar nog niet zo geweldig, ik heb dit in de garage gemeld, zijn een testrit gaan maken maar werden niets gewaar. Ze gaven mij als verklaring mee dat de pomp het misschien niet aankon na een tijdje. Vind dit wel raar want het is enkel maar naar rechts.
Weet iemand raad? Alvast Bedankt
José

Joske30

Geplaatst door Joske30 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

johan1989 (0) PRO, 15 jaar geleden

k denk dat ze de knikkoppelingen in de stuurstang ff moeten smeren als ik t zo hoor
is altijd te proberen natuurllijk en goedkoper als een nwe pomp

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

dat pompverhaal lijkt mij larie,even de wagen opkrikken zodat allebij de voorwielen vrij staan dan even met je hand de wielen links en rechtsom sturen,dus niet aan het stuur draaien maar met de wielen doen even kijken ofdat je zo ook iets voelt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.