Toyota Aygo: stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000cc

stuurbekrachtiging werkt niet meer p/s lampje brandt continu.
computer uitgelezen en geeft foutcode 1552 weer
heb verder alle contacten schoongemaakt stekkers gecontroleerd kan verder niets vreemds vinden!
met vriendelijke groeten Thomas

kamminga2

Geplaatst door kamminga2 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Aygo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

audidennis (0) PRO, 13 jaar geleden

ik heb het probleem opgelost door de computer van de stuurbekrachtiging te vervangen door een van een peugot 107 en het probleem is verholpen. Ook is het mogelijk om die van een citroen c1 te gebruiken deze is namelijk ook hetzelfde.
Groet dennis

luve00 (0), 13 jaar geleden

Ik ben in het bezit van een toyota aygo(2006)Mijn stuurbekrachtiging werkt niet meer,auto is uitgelezen en geeft foutcode c1554 aan.Kan iemand mij zeggen wat dit betekent en hoeveel me dat gaat kosten?Mijn achteruitversnelling is al vervangen,heb al een nieuwe schakelaar voor het licht en ook mijn airbaglampje brand,verder is mijn claxon ook stuk.Wie heeft nog meer zoveel pech met zijn of haar aygo?

vriendelijke groeten Lummie

beetlerex (0), 12 jaar geleden

Is er iemand die me kan vertellen waar die computer van de stuurbekrachtiging zich bevind??? ik heb wel de electrische pomp gevonden en daar zitten een dikke plus en min op met helemaal geisoleerde draden maar kan de computer niet vinden bij mij bleef p/s eerst een minuutje branden erna ging hij weer uit sinds gisteren gaat het lampje niet meer uit en werkt de stuurbekrachtiging niet meer ben dus bang dat ook bij mij de computer de geest heeft gegeven en wil dus weten waar deze zit.

alvast bedankt

groet jan

Toyota11662 (0) PRO, 12 jaar geleden

Zit een modificatie op die computer. Hij bevind zich voor je koppelingspedaal. Je kan er makkelijk bij. Gewoon even omhoog kijken bij je koppelingspedaal.

kamminga2 (0) PRO, 11 jaar geleden

Computer was defekt deze vervangen en probleem was verholpen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Aygo of stel zelf een nieuwe vraag.