Toyota Aygo: Stuurbekrachtiging Toyota Aygo werkt niet meer, P/S lampje brand

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Hallo,

Ik heb een aantal dagen geleden een Toyota Aygo van 2007 gekocht bij een garage. Na een dag begon het lampje P/S te branden en werkte de stuurbekrachtiging kort niet meer. Dit deed het vanzelf weer na de motor opnieuw te starten. Een dag later deed de stuurbekrachtiging het helemaal niet meer en ging het P/S lampje ook niet meer uit. Ik ben naar een garage gegaan, en die heeft mij kunnen vertellen dat het waarschijnlijk iets te maken heeft met de printplaat module? Dit zou mij een heleboel gaan kosten en ik kan er dus beter mee terug gaan naar de garage waar ik hem heb gekocht.

Zijn er nog meer mensen die dit probleem hebben ervaren bij hun toyota aygo? En hoe hebben jullie dit probleem kunnen oplossen en wat waren de kosten daarvan? En is er iemand die enig idee heeft wat het maken/vervangen van zo'n printplaat module kan kosten?

Hopelijk kan iemand mij verder helpen!

Aygo2007

Geplaatst door Aygo2007 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Aygo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Heb je garantie op de auto? Dan terug naar de verkoper en laat hem het opknappen.

Aygo2007 (0), 12 jaar geleden

Heb helaas geen garantie. Maar ga alsnog terug, hoop dat hij wat voor me wil betekenen.

Djurres (0), 12 jaar geleden

Heb het wel is gehoord, dit probleem. De stekkerverbinding naar de stuurbekrachtigingscomputer wil nog wel is vreemd doen, Stekker even loshalen, schoonmaken en opnieuw monteren. Dit wil nog wel is werken.. Anders kan je ook opzoek naar een gebruikte stuurbekrachtigingscomputer van een Citroen C1, Peugot 107 of Aygo,

En nieuw, das een duur grapje. Helaas.

stuurbekrachtiging (0), 5 jaar geleden

Dit is een bekend probleem bij Aygo's 107 en C1.

De stuurbekrachtigings ECU 89650-0H010 gaan vaak stuk.

Op de sloop is niet raadzaam ze gaan max 100.000 km

Groetjes,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Aygo of stel zelf een nieuwe vraag.