Toyota Starlet: toerenteller

Bouwjaar: 1990

hoi ik heb een starlet ep82 uit 1990 een van de eerste dus nou heeft die van mij geen toerenteller tis een xli uitvoering maar ik wil wel een toerenteller nou weet ik dat je voor een toerenteller drie stekkers nodig hebt in je tellerhuis. maar ik krijg die van mij er niet uit en heb geen zin om het dashb. eruit te trekken zit er op een xli uitvoering die derde stekker ja of nee wie weet dat? zodat ik zometeen niet een teller klok koop en die kabelboom moet gaan zitten verbouwen want daar heb ik geen zin in alvast bedankt adios niels

nelis d

Geplaatst door nelis d (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Starlet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mikkem (0), 19 jaar geleden

De Starlet uit 90 heeft maar 2 stekkers. Om het tellerbakje met toerenteller aan te sluiten moet je de bestaande kabelbomen inderdaad helemaal ombouwen.

Ik heb hetzelfde probleem...
Wil het oplossen door een losse toerenteller te plaatsen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Starlet of stel zelf een nieuwe vraag.