Toyota Hi-Ace: toyota hiace diesel batterijvraag

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2400diesel

heb deze een aantal jaren maar nu start deze niet batterijen stuk,er zaten 2 batterijen van 72ah in,maar diende vroeger als koelwagen, deze koeling is weg
graag had ik geweten dat ik met 1 nieuwe batterij van 72ah deze startklaar kan maken en ook in winterperiode, dus heeft er iemand die met 1 batterij rijdt zonder problemen of het echt noodzakelijk om er 2 te plaatsen???
hartelijk dank voor reacties

guidod

Geplaatst door guidod (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota HiAce? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Dat kan.

guidod (0), 12 jaar geleden

ok

voyager (0), 12 jaar geleden

Ik zou bij de dealer de elektrische schema van de auto opvragen.Daarin zou je kunnen zien of er een tweede accu nodig is.Evt. bij het bedrijf die koel instalatie ingebouwd heb. Die zouden moeten weten of de tweede accu alleen vooe de koelinstalatie dient of ook voor de auto.

Nico8119 (0), 12 jaar geleden

Volgens mij is het een kwestie van de bedrading volgen. Waarschijnlijk zit de tweede accu na het contactslot en wordt 'ie alleen geladen als de motor draait. De draden van de tweede accu zullen veel dunner zijn.

guidod (0), 11 jaar geleden

2 batterijen zijn vernieuwd en is altijd startklaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota HiAce of stel zelf een nieuwe vraag.