Toyota Avensis: trillen stuur

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

Beste mensen,

Als ik rem met mijn auto, en dit word erger naarmate ik harder rij en dus harder af moet remmen, begint mijn stuur te trillen. ook lijkt het alsof je het in de pedalen voelt.
heeft iemand enig idee wat dit kan zijn?
bij voorbaat dank,
bart

bart23delsol

Geplaatst door bart23delsol (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

770 (0) PRO, 13 jaar geleden

je remschijven zijn krom die vervangen ook de de blokjes.

trilt je stuur dan ook?

Hans4040 (185) PRO, 13 jaar geleden

Helen, Bart schrijft: "begint mijn stuur te trillen."

wellicht heb je daar overheen gelezen...

bart23delsol (0), 13 jaar geleden

ja dat trilt dus.. haha:P maar jij denkt dat dat het dus is? hoe komt dat dan zomaar?

brunovanderjeught (0), 13 jaar geleden

Vervormen van de schijven kan komen doordat ze te ver gesleten zijn en hun minimale dikte niet meer hebben, of door bruusk optrekken en remmen zodat ze zeer snel verhitten en terug afkoelen, bij nieuwe schijven ,niet vergeten deze langzaamaan in te rijden, zodat ze langzaamgehard worden, dit is goed voor de levensduur.
Bruno

bart23delsol (0), 13 jaar geleden

oh ok ja ik denk dat ze dan niet meer de minimale dikte hebben.. ze gaan al aardig lang mee.. er word niet snel mee opgetrokken maar het kan wel zijn dat er een keer een noodstop mee is gemaakt.. bedankt voor de tip!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.