Toyota HiLux 2021: trilling

Bouwjaar: 2021, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: 1GD, Motorinhoud (cc): 2800, Vermogen (kw): 150

Toyota Hilux 4x4 trilt constant licht aachter , soms zeer heftig alsof er veel onbalans in de wielen is.
Nieuwe banden gekocht om het probleem op te lossen. Dealer krijgt het niet gevonden, en men zegt dat ik er maar mee moet leren leven.
We rijden 100.000 km per jaar met deze auto, je wordt er ziek van, en als ie hevig trilt voelt het onveilig. van de week 2 x op 1 rit de velgen nagetrokken om te controleren of ze los aan lopen waren hetgeen niet is.
Dealer heeft ook alle wielen verwisseld met een andere en heeft het nog.Je voelt de trilling in je stoel , vanaf 60 tot max snelheid.

Paulus7

Geplaatst door Paulus7 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Hilux? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (2900) PRO, 2 jaar geleden

Als de auto van 2021 is dan zit hij toch nog in de fabrieksgarantie , zelf dus niks doen , dealer dient voor een oplossing te zorgen , desnoods bij importeur ter rade gaan , technisch specialist er naar laten kijken.

giannis (0), 9 maanden geleden

Beste Paulus,

Ik heb ongeveer hetzelfde probleem. Dealer krijgt het niet opgelost.
Men heeft de remmen vervangen (waar eigenlijk niets aan scheelde), men heeft de wielen gebalanceerd enz.
Trillingen blijven, en die berokken ook op langere duur schade. Want deze veroorzaken dan meer en meer trillingen op wielen en en andere. Ik heb dit probleem al bij aankoop en heb dit steeds aangekaard. Maar ze zijn altijd blijven aanmodderen en zeggen dat ik er mee moet leren leven. Dit kan toch eigenlijk niet, he ?

    Ik heb nou precies het zelfde met mijn hilux uit 2017 al bij 3 garage geweest niemand weet wat het is , wat was het bij jullie ? - Basvleeuwen (5), 2 weken geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Hilux of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php