Toyota HiLux 2021: trilling

Bouwjaar: 2021, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: 1GD, Motorinhoud (cc): 2800, Vermogen (kw): 150

Toyota Hilux 4x4 trilt constant licht aachter , soms zeer heftig alsof er veel onbalans in de wielen is.
Nieuwe banden gekocht om het probleem op te lossen. Dealer krijgt het niet gevonden, en men zegt dat ik er maar mee moet leren leven.
We rijden 100.000 km per jaar met deze auto, je wordt er ziek van, en als ie hevig trilt voelt het onveilig. van de week 2 x op 1 rit de velgen nagetrokken om te controleren of ze los aan lopen waren hetgeen niet is.
Dealer heeft ook alle wielen verwisseld met een andere en heeft het nog.Je voelt de trilling in je stoel , vanaf 60 tot max snelheid.

Paulus7

Geplaatst door Paulus7 , lid sinds 7 maanden geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Als de auto van 2021 is dan zit hij toch nog in de fabrieksgarantie , zelf dus niks doen , dealer dient voor een oplossing te zorgen , desnoods bij importeur ter rade gaan , technisch specialist er naar laten kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Hilux of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.