Toyota AYGO: Trommelrem blijft hangen

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 1KR-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 50

Hallo.

Mijn aygo heeft een probleem met de trommelrem. Deze blijft altijd gedeeltelijk remmen. Het wiel is bijna niet te draaien als hij op de krik staat. Ik heb de trommelrem open gehad, schoon gemaakt en de afstelling losser gezet. Ik geloof dat het een zelfstellende rem is. Alles was vrij maar na 3 keer remmen blikft hij weer hangen. De remcilinders komen beide uit en gaat ook weer terug. Wat kan ik hier verder nog aan proberen?

xifiz

Geplaatst door xifiz (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Aygo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 6 jaar geleden

De handremhevel is ook gangbaar ?
Als je de ontluchtingsnippel los draaid en kijkt of er druk op het systeem staat , als je de nippel los gedraaid hebt en het wiel loopt daarna wel vrij , moet je het in het hydraulische deel zoeken.

daandc (0) PRO, 6 jaar geleden

Het kan ook in de remslang zitten soms gebeurd het dat de slang van binnen oplost waardoor er wel olie naar cillinder kan maar niet terug het reservior/hoofdremcillinder in .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Aygo of stel zelf een nieuwe vraag.