Toyota Land Cruiser 100: tuning van toyotalandcruiser

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 4,2

hey
heeft er een van jullie ervaring met tuning van een toyota landcruiser 100
heb gehoord niet erg voor motor maar erder voor de automaatbak die te warm kan worden
wat is hier waar van en wat kan of nie
mvg angelo

zeelevderhuur

Geplaatst door zeelevderhuur (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Tuning kan altijd,maar waar denk je aan chip-tuning of meer aan mechanische tuning of aan een combinatie? Het verhaal van de bak klopt op zich redelijk,MAAR is afhankelijk van wat je er mee wil doen na de tuning,EN voor die problemen zijn ook weer preventieve oplossingen en een goede tuner zal je daar zeker op wijzen,denk aan een oliekoeler of een aangepaste bak

zeelevderhuur (0), 11 jaar geleden

ja er hangt meestal een 3asser met een minigraver er op achter dus is dan zeker 5,5 ton en wil er eigenlijk verder niks aan veranderen als je aan aangpaste bakken gaat beginnen en zo kan ik beter een landcruiser 200 kopen wet ik zeker dat hij wel vooruit kom zonder alles er aan te veranderen

DNS Car Solutions (0) PRO, 11 jaar geleden

Dan raad ik aan een goede chip-tuner te zoeken en kijken of je resultaten die hij je kan bieden afdoende vindt,anders is het idd raadzaam om een zwaardere auto aan te schaffen aangezien die in alle opzichten gebouwd is (remmen ,bak,enz) op wat jij nodig hebt en daarmee uit eindelijk beter en goedkoper is.
En langer mee gaat...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.