Toyota Carina E 1996: Verdelerkap

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 7A-FE

De verdelerkap met m4 pin aansluiting is nergens te koop , mijn vraag , is dit te vervangen door een kap met din aansluiting ? , ik zal dan welliswaar ook andere bougiekabels moeten kopen , maakt e.a motorisch iets uit ? .
Of zijn hiervoor adapters te krijgen ? .
Bijgevoegd een afbeelding, rechtsboven is mijn aansluiting m4 en nergens meer te koop, linksboven din wil ik monteren als het kan .

jurgen12

Geplaatst door jurgen12 , lid sinds 6 jaar geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Maakt niet uit , als de maten kloppen .

Michiel-0478, 1 jaar geleden

Nergens te koop? Als je part nummer opzoekt in part reference van Toyodiy.com en je googled part nummer; kom je het dan niet tegen? Is het onderdeel in bijgevoegde foto’s?

Mvg

. .

jurgen12, 1 jaar geleden

Het gaat om de verdelerkap . Die is nergens meer te koop , op mijn auto zat nog de originele uit 1996 . Ken je nagaan hoe goed de toyota onderhouds service is .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Carina of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.