Toyota Avensis: Verlichting

Bouwjaar: 2000

Ik heb veel last kapotte verlichting, op 60.000km heb ik 4 H7 lampen vervangen (2x links en 2x rechts) en 1 achterlicht.
Als de auto koud is dan zie ik de lichten vaak snel even zwakker worden alsof er een spanningsdip optreedt, na ongeveer 10 minuten is dit voorbij. Als ik de brandduur per lamp uitreken kom ik op max. 300 branduren per lamp.Kan iemand mij zeggen of dit normaal is?

B.V.D. Bart

Bair800

Geplaatst door Bair800 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

theorutten (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo bart,waarschijnlijk laad de alternator teveel bij,dit ligt aan de regelaar,dus mijn advies,laat de laadspanning eens meten,dit is maar 1 minuut werk,groetjes daag

theo

rytec (0), 19 jaar geleden

Hallo Bart,
Ik heb ook een avensis D4D bouwjaar 2000, ik heb ook dit fenomeen en heb andere lampen erin geplaatst van Philips H7 (je kunt zelfs kiezen voor die Philips H7 die 50% meer licht geven)en daarmee heb ik nog steeds geen problemen gehad tot nu toe.

Groetjes, Ryan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.