Toyota Avensis: windgeruis

Bouwjaar: 2003

Ik heb ongelovelijk last van windgeruis aan de rechter kant ik heb de auto al diverse malen hiervoor naar de dealer gebracht maar die kunnen het niet vinden.Delaatste keer zijn mijn portier rubbers vervangen dit helpt ook niet.het geruis is zo erg met hoge snelheid dat het lijkt als of je een imperial op je dak hebt.Heeft iemand hier al ervaring mee

henkie4440

Geplaatst door henkie4440 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

14 Reacties

eduutbeek (0), 19 jaar geleden

Henk,
ik heb getzelde gehad met mijn corolla verso 2002, wat bleek:
de voorruit zat er niet strak in, aande rechteronderkant van het glaszat een kleine kier van 1 a 2 mm, waardoor je elkaar niet meer kon verstaan in de auto vanaf 130km/u.
Laat er in ieder geval even naar kijken, bij kormelink in Groenlo hadden ze na ee kleine testrit dit gelijk door, dus......
Succes

henkie4440 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik dacht dat dit het probleem was en aangezien ik een pit in mijn raam had heb ik er een nieuw raam ingezet en gelijk gecontroleerd maar dit is was ook niet het probleem.in ieder geval bedankt voor de reactie Eddy

a40 (0), 19 jaar geleden

waar komt het geluid precies vandaan voor/midden/achter?

henkie4440 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het lijkt mij rechts voor vandaan te komen en hoe harder je gaat rijden hoe erger het wordt

marco7131 (0), 19 jaar geleden

misschien een tip de dealers zoeken vaak moerlijker dan dat het nodig is maar laat is kijken of alle rubbers en afdichtdopjes in het schutboard op zijn plaats zitten of er wel zitten zowel dat ze er goed in zitten gedrukt ik heb dit een keer gehad bij en andere auto ook veel wind geruis en er bleek dat de koppelings kabel rubber er scheef in zat kijk ook naar je afdicht plastic van je deur wat achter het deurpaneel zit of die er nog zit of niet geschuurd is succes.

a40 (0), 19 jaar geleden

rechts achter ?

henkie4440 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo A v H kan je niet lezen of zo ik schrijf toch RECHTS VOOR .

a40 (0), 19 jaar geleden

ik zou haast zeggen dat het van plaatwerk afkomt (slecht afgekid )van de fabriek komt wel vaker voor tegenwoordig.
probeer je met een luchtpistool op verschillende plaatsen te blazen en de ander binnen te luisteren.sucses.....recht (voor)had ik inderdaad overheen gelezen.

Michiel7811 (0), 19 jaar geleden

"Hallo A v H kan je niet lezen of zo ik schrijf toch RECHTS VOOR ."

Henkie,
Je moet wel lief zijn voor mensen die je helpen!

PS, weet iemand wat een spanrol voor een multiriem kost voor deze wagen; en hoelang deze meegaat (ongeveer). Die van mij piept een beetje.
Groetjes,
Michiel

Gras (0) PRO, 19 jaar geleden

Het is toch niet toevallig de antenne??

a40 (0), 19 jaar geleden

antenne zit in de ruit verwerkt die zal niet fluiten hihi

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Goed opzoek gaan naar kieren die er niet horen, denk hierbij aan spiegels, motorklep, binnenspatborden. Ook niet vergeten ff naar je banden en wieldoppen te kijken...

Komt het echt door de wind(weerstand) of vanuit de motor zelfe? anders ff de koppeling in trappen...

henkie4440 (0) PRO, 19 jaar geleden

bedankt allemaal voor de reacties maar helaas blijft het probleem er in.ik heb nu van alles geprobeerd ook met mijn dealer samen maar we kunnen het niet vinden.Ik ga nu ook niet meer zoeken want ik ruil hem in voor een station wagen.

ZR (0), 18 jaar geleden

Zie ook hier: http://www.problemcar.nl/index.php?topic...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.