Toyota Avensis: Vliegwiel na 50.000 km weer kapot!

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 D4D

Van mijn auto werd bij 160.000 km voor het eerst de koppeling en vliegwiel vervangen. Na slechts 50.000 km blijkt het dempingsysteem in het vliegwiel opnieuw defect. Nu betreft het wel een lesauto, maar als ik elke 50.000 km een nieuwe koppeling/vliegwiel nodig heb, is de lol er gauw af............Is er sprake van een slechte serie bij LUK, of weet iemand hier meer van???? Ik zou het graag van je horen!

Met vriendelijke groeten,

Hans

De Rijoloog

Geplaatst door De Rijoloog (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

ik denk dat jij het over een 2 massa vliegwiel hebt,dit zijn inderdaad trubbelaars,wat je kunt proberen bij de dealer of op internet om te kijken of er voor deze auto geen gewoon vast vliegwiel met koppelingsset bestaat,voor diverse andere auto's zijn deze namelijk wel leverbaar en ben je overal vanaf en scheelt de helft in prijs

arjankempeneers (0) PRO, 15 jaar geleden

Bij een Opel Astra G hoorde ik er ook al van bij ca. 60000 km. Dit is ook een lesauto

De Rijoloog (0), 15 jaar geleden

Hartstikke bedankt voor het meedenken jongens, daar kan ik wat mee!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.