Toyota Auris: Voorvering

Bouwjaar: 2014, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 109

Haj ik heb een vraag Mijn Auris 2014 hybrid maar ik vond mijn vering voor zijde stug en bijna niet verend en als ik het indrukte op de neus gaf het geen krimp totaal niet, dus ik nieuwe dempers laten plaatsen en na 2 weken het zelfde probleem , hoort het zo bij de auto of is er iets met de spieraal veren aan de hand , weet iemand of hij of zij ook het probleem herkend of is er wat aan te doen ,het is net een flintstone auto elk hobbel voel je de auto heen .
Gaarne reactie van iemand die mij kan helpen met het probleem ,bedankt vast .

Daats56

Geplaatst door Daats56 , lid sinds 2 jaar geleden

1 Reactie

HOTBUG, 2 jaar geleden

Probleem nooit eerder gehoord maar heeft de auto ooit schade gehad?
Als de Auris een stabilisator stang heeft zou je die kunnen controleren of de ophangrubbers goed zitten en niet vast.
Is misschien vergezocht maar beter gecontroleerd dan vergeten. De stang moet kunnen bewegen. Dient alleen om het verschil tussen links en rechts te nivelleren. Niet bedoelt voor op en neer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Auris of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.