Toyota Avensis: Waar zit de zekering van de binnenverlichting? Locatie niet te v

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 D-4D

Hallo,

Snelle vraag die iemand waarschijnlijk ook snel kan beantwoorden:

Waar vind ik de zekering van de binnenverlichting (dus leeslampjes bestuurder & bijrijder voor, leeslampjes achter, deurverlichting, etc)? In het handboek staat wel dat het zekering nr. 56 moet zijn, maar die is niet te vinden in het zekeringsblok links voor onder het dashboard (bestuurderskant), er moet dus nog ergens anders een zekeringsblokje zijn, maar waar?

Dus, wie kan mij vertellen waar het zekeringetje zit voor de binnenverlichting van een Toyota Avensis Wagon 2004 D-4D diesel?


Bedankt,
Dave

P.S. de binnenverlichting en deurverlichting etc doet het dus niet. Volgens het handboek is daar een zekering voor.

Dave E

Geplaatst door Dave E (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Toyota11662 (0) PRO, 15 jaar geleden

onder bij je knieairbag zit nog een zekering kastje.. dus je moet dan van onderuit kijken. kapje onder je knie airbag weghalen( 2 schroefjes) zodat je als het waren onder het dashboard kan kijken. Je hebt je zekering kast als je dat kapje bij je stuurkolom weghaal en dan moet je verder naar beneden en daar zit nog een zekering kastje. Vlak bij je opener van je motorkap.. hoop dat je het kan vinden.

Dave E (0), 15 jaar geleden

Hallo Rudy,

Waanzinnig snelle reaktie zeg!
Bedankt voor je waardevolle advies.
Het zekeringkastje bij de linker voordeur had ik inderdaad gevonden (net boven de opener voor de moterkap), maar die bij de knie airbag had ik natuurlijk niet gevonden, zeker niet als het ook nog eens onder een vastgeschroefd kapje zit.
Ik zal morgen direct kijken en zien of het inderdaad (hopelijk) aan de zekering ligt.


Bedankt,
Dave

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.