Toyota Celica 1990: Zonneklep

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4a, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 65

Hey,
Ik heb laatst een Toyota Celica 1.6 Sti (T18) uit 1990 gekocht, echter zijn bij mijn auto de zonnekleppen beide kapot/sluiten niet meer. Persoonlijk vind ik de met zacht-leer omringde zonnekleppen ook niet erg mooi. Het vinden van de oude is zowel een hele opgave én niet helemaal naar mijn smaak. Mijn vraag is dan dus ook: zijn Toyota zonnekleppen universeel? Zo ja, van het ene model naar het andere model? (Zoals een toyota corolla). Of zou het mogelijk zijn om de zonnekappen van een Toyota Celica t20 te monteren in mijn oudere model auto?

Antwoorden op deze vraag zouden zeer welkom zijn :)
Mvg,
Jan

JanGH123

Geplaatst door JanGH123 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Celica? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Ik zou een Toyota specialist bellen , deze weten vaak wat wel en niet kan , voor deze Toyota is er ook een forum , misschien daar deze vraag ook even stellen , succes.

JanGH123 (0), 2 jaar geleden

Bedankt voor je antwoord.
Ik zal kijken wie ik kan bereiken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Celica of stel zelf een nieuwe vraag.