Toyota Celica 1990: Zonneklep

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4a, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 65

Hey,
Ik heb laatst een Toyota Celica 1.6 Sti (T18) uit 1990 gekocht, echter zijn bij mijn auto de zonnekleppen beide kapot/sluiten niet meer. Persoonlijk vind ik de met zacht-leer omringde zonnekleppen ook niet erg mooi. Het vinden van de oude is zowel een hele opgave én niet helemaal naar mijn smaak. Mijn vraag is dan dus ook: zijn Toyota zonnekleppen universeel? Zo ja, van het ene model naar het andere model? (Zoals een toyota corolla). Of zou het mogelijk zijn om de zonnekappen van een Toyota Celica t20 te monteren in mijn oudere model auto?

Antwoorden op deze vraag zouden zeer welkom zijn :)
Mvg,
Jan

JanGH123

Geplaatst door JanGH123 , lid sinds 5 maanden geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Ik zou een Toyota specialist bellen , deze weten vaak wat wel en niet kan , voor deze Toyota is er ook een forum , misschien daar deze vraag ook even stellen , succes.

JanGH123, 5 maanden geleden

Bedankt voor je antwoord.
Ik zal kijken wie ik kan bereiken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Celica of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.