Volkswagen Golf 1991: 020 versnellingsbak

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16v

Hallo, ik ben bezig een versnellingsbak te domnteren en nu blijf ik steken op 1 van de laatste dingen . :( . ik heb de 2 bakhelften al van elkaar en heb ook al 1 as eruit , Nu blijft de as waar de eindoverbrening zitten en kan hem niet loskrijgen , nu zag ik dat er onder de as een rond plaatje met 4 m8 moeren zat. wie weet hoe je die los kan krijgen? je hebt namelijk vrij weinig ruimte hierbij. of heeft er iemand toevallig dokumentatie hierover? alvast vriendelijk bedankt.

Marceltje

Geplaatst door Marceltje (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

De tandwielsets moet je eerst een voor een van de assen trekken; met een poelietrekker en om niets te beschadigen een stuk koper tussen tandwiel en bek zetten. (tanden breken vrij makkelijk af)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.