Volkswagen Lupo: 1.0 AUC-motor versnellingsbakprobleem

Bouwjaar: 2001

Bij stationair draaien komt er een geratel uit de versnellingsbak, duwt men het koppelingspedal in dan is dit verdwenen.Eerste, tweede en derde versnelling kan men inschakelen en rijden ook de achteruitversnelling.Bij inschakelen hoor je wel een geklop in de versnellingsbak.Vierde versnelling kan men inschakelen maar er gebeurd niets, vijfde versnelling kan niet ingeschakeld worden ook niet bij niet draaiende motor.Is het de moeite deze bak te openen voor reparatie of is het beter voor een ruil of sloopbak te gaan?
Geert

geert3496

Geplaatst door geert3496 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

hangt er vanaf hoe snel je ermee bent.

ruildelen zijn tegenwoordig al snel goedkoper dan zelf reviseren.


mvg

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

probeer deze. www.ronaldmorien.nl

geert3496 (0) PRO, 18 jaar geleden

Achterstee lager van de pignonas helemaal uitgesleten.Volgende week smijt ik de bak helemaal open voor reparaie.Is wel vroeg bij 40.000 km en er zat genoeg olie in de bak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.