Volkswagen Lupo: airbags geklapt

Bouwjaar: 2003

ik heb een lupo waar de airbags van geklapt zijn moet ik nu het hele dashboard vervangen ivm de scheur in het dashboard aan de passagiers kant ? wie weet daar antwoord op??

Geplaatst door

Treur (0)
badge

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

als je inderdaad geen losse airbag unit in je dashboard hebt zitten dan zit er niet veel anders op.

vergeet niet dat je dan ook het regelapparaat en de sensoren van de airbags moet vervangen.


mvg

blijegeit 0
badge

18 jaar

En de automatische gordelspanners.

Hans4040 1005
badge vip badge

18 jaar

bumper zal ook wel kapot zijn he?

caddyG60turbo 0
badge

18 jaar

Dat is wel het mooiste!

heb inderdaad dashboard vervangen met gordels en airbags
ziet eruit als een hele klus maar is maar een halve dag werk.
module hoef je niet te vervangen heb een bedrijf laten komen die via de 16 polige eobd stekker de module opnieuw progameert ze verwijderen de crashdata uit de regeleenheid. Dat koste maar 100 euro en een nieuwe koste 490 euro dus financieel gezien een stuk aantrekkelijker. En daarna uitgelezen met de vagcom en geen foutcode meer te bekennen.

En Erik Pijls ik heb geen bumper hoeven te vervangen omdat de airbags al afgegaan zijn om dat de klant een heel laag paaltje geraakt had met zijn draagarm enigst wat kapot was was zijn draagarm ook vervangen en laten uitlijnen. Zo een airbag van een lupo gaat echt heel snel af. Bedankt voor jullie antwoorden met vriendelijke groet Henk Treur

Treur 0
badge

18 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.