Volkswagen Lupo: remlicht

Bouwjaar: 2001

Na 2 maal de remlichtschakelaar vervangen te hebben blijft nog het remlicht branden, pedaal terug gehaald met inzetten, dan kwart slag gedraaid en nog blijft hij branden iemand een idee? De oude schakelaar doet het nog als er een stukje plastic tussen het pedaal geplakt wordt.De nieuwe is een paarskleurige,
de oude was zwart.

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo arnold

neem aan dat de schakelaar goed staat afgesteld?

paul,

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

idd, kwestie van die schakelaar goed afstellen.

mvg

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

idd, zorgen dat het pinnetje in uitgetrokken is, schakelaar erin drukken(bij ontlast pedaal) buitenhuis kwartslag draaien tot hij klik zegt.
Als hij knak zegt is het einde oefening voor de schakelaar en kan het lijken alsof hij het nog doet maar is hij defect en moet je hem vervangen.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

heheheh ;^))

dus klikken en niet knakken!! tegenwoordig zitten ze daarom ook per 2 verpakt! ;)

paul,

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Het ergste is dat ik nog uit eigen ervaring praat ook ;)

naja ik ga gauw biertjes drinken, tot volgend jaar dan maar ;)

jjbalmszonen (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt jongens voor de reacties, maar als je zoiets voor de eerste keer doet als universele garage......., vandaag draaide ik nog iets aan de schakelaar en hoorde ik een rateltje en dan stelt hij zich zeker af begrijp ik en daarna deed het remlicht het goed; overigens las ik de computer uit en hij stond ook als foutcode aangegeven; daarna gewist, alles ok , goede jaarwisseling iedereen en nogmaals bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.