Volkswagen Polo: 15536

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorcode: cfw, Motorinhoud (cc): 1200

Hallo, we hebben de storingscode 15536, we hebben een nieuwe egr koeler vernieuwd en ingeleerd, de temperatuur sensor (g98) vervangen, software update laten uitvoeren door de dealer, zekeringen en bedrading nagekeken, elektrische waterpomp getest, maar elke keer komt de storing terug. Iemand nog een ander idee?

groeten ed

at

Geplaatst door at (10) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Frankie3226 (0) PRO, 8 jaar geleden

Hallo,

bekijk eens de bekabeling tegen culas en startmotor, gebeurd nog eens regelmatig.
Veel succes.

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Wat is de juiste foutcode? Gaat het om de temp sensor uitlaatgas, die G98? Of de positiesensor in de erg koeler? Je hebt ze blijkbaar beiden al vervangen en eigenlijk had je denk dus maar 1 onderdeel hoeven te vervangen maar denk dat het dan in de bedrading zit van dat betreffende onderdeel, dus beste is denk ik te gaan meten van dat deel naar motorregelapparaat.

at (10) PRO, 8 jaar geleden

Het was de egr klep. Weer een nieuwe erop gezet en het probleem was opgelost. Tip, zet er geen after sale product op dit type.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.