Volkswagen Caddy: 1.9 TDI Komt niet door roetmeting

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Mijn Caddy komt niet meer door de roetmeting. (roetmeting 10) Ik heb me laten vertellen dat dit of aan de diezelpomp, of aan de verstuivers kan liggen. Ik wil een uitsluitsel voor reparatie. Heeft iemand dezelfde problemen met een soortgelijke Caddy gehad? Alle antwoorden zijn welkom.

Alvast bedankt.

fretteketet

Geplaatst door fretteketet (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 12 jaar geleden

hoeveel km heeft deze caddy gehad?

dit verhaal klinkt overigens als een egr klep die vastzit of een totaal dichtgekoekt inlaattraject. Demonteren en schoonmaken kan behoorlijk verbetering geven.

fretteketet (0), 12 jaar geleden

Hij heeft 120 k op de teller....

audia4 (0) PRO, 12 jaar geleden

nou, met 120.000 km heb je normaalgesproken nog geen verstuivers die overleden zijn, tenzij je water tankt.

kijk de egr klep maar eens na, en het inlaattraject. zaakje zal wel flink verstopt zitten. Het middel is vaak erger dan de kwaal, dit is een milieumaatregel die vaker problemen veroorzaakt dan dat het voor het milieu iets oplost.....

verstopte katalysator kan ook. Eens medicinaal compleet volgas over een autobahn wil het roetgetal ook wel eens flink naar beneden helpen. Deze caddy behoort exact 180 km/h op de klok te halen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.