Volkswagen Golf 1982: 1e en 2e versnelling

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Hallo

Ik ben samen met een kameraad bezig een versnellingsbak aan het vervangen
Nu is er met het olie vullen eerst per ongeluk de verkeerde bout los gedraaid aan de voorkant van de bak ( de sterkop bout )
Die is er dus weer in gedraaid en bij de juiste bout olie gevuld alles afgebouwd en nu zijn we tot de conclusie gekomen dat de 1e en 2e versnelling niet werken. Nu weet ik bijna wel zeker dat het komt doordat de per ongeluk los gedraaide bout daar de oorzaak van is.
We hebben wel al de bout weer los gedraaid dan hebben we wel alle versnellingen en als we de bout weer vast draaien hebben we weer geen 1e en 2e versnelling.

Mijn vraag is hoe kunnen we dat verhelpen want ik neem aan dat de bout er wel helemaal in moet.
Ik hoop dat iemand iets weet.
Onderstaand nog een foto van de beruchte bout
Gr Gerrie

honda maniac

Geplaatst door honda maniac (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ratdraaier (0), 9 jaar geleden

heb je de oude bak nog probeer deze is uit elkaar te halen om te kijken hoe het inelkaar zit misschien kun je deze er dan toch nog onder laten anders ben ik bang dat je hem er weer onderuit moet halen en uitelkaar moet draaien om het weer goed te krijgen

honda maniac (0), 9 jaar geleden

De oude bak ligt al uit elkaar die was stuk had er direct al naar gekeken.
Maar is het niet af te stellen onder de auto handmatig bijvoorbeeld. Ik zeg maar wat hoor haha

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.