Volkswagen Golf:

Bouwjaar: 1992

Na enige tijd klooien en rondrijden met een rammelende auto heb ik eindelijk de tijd gevonden enkele problemen op te lossen, de alternator tsjirpte al niet meer na hem te vervangen door een Originele (weg gates) de alternatorriem met een poeliespanner is precies een probleemgeval maar na de spanner vervangen te hebben en de as deftig te hebben ingevet loopt ie weer als vanouds (wat dat ook moge geweest zijn)een andere serieus tot binnen doordringende rammel bleek van een trillende luchtfilterkast te komen wat opgelost werd dmv van een half doorgesneden tennisbal eronder te steken...
de olie op de versnellingsbak vervangen bleek geen overbodige en hoewel ik voel dat deze bak het geen eeuwigeheid meer uitzingt schakelt hij merkelijk vlotter, er zat ook maar een 0.8 liter in wat nu weer aangevuld is tot 1.9 liter.
de achteras rubbers zijn nog niet vervangen, te leuke klus ,grrrr en de hortende stotende motor doet zich nog enkel voor als ie koud is, de thermostaat werd vervangen en plots had ie 't dus met warme motor niet meer (kwam niet op temperatuur) nu wel dus...'t stoten zou niet mogen maar ik vond nog geen andere 1.9 pomp. bedankt voor alle hulp en een fijn eindejaar

Danny1940

Geplaatst door Danny1940 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

ben het helemaal met je eens dat die gates riemen de grootste troep is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.