Volkswagen Passat:



7

Geplaatst door 7 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

13 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

spanrol... of de looprol

de boel (compleet) vervangen elke 90000dkm of om de 5 jaar.. dit wat het eerst komt... (je bent er al overheen) kijk uit! mocht ie springen loop je de kans op een onherstelbare motorschade!

waterpomp mag! hoeft niet speciaal deze loopt niet mee met de distributie... (wel controleren) vaak wordt deze toch mee vervangen, de boel ligt immers toch al los...

tevens het spanelement van de multieriem controleren! deze willen met de tijd nog wel eens scheef gaan liggen ten opzichte in lijn met de andere poelie's waardoor er een vervroegde/onodige slijtage optreed van de multieriem..

paul,

Frank3197 (0), 18 jaar geleden

Spuit eens wd40 (beetje) op de span en looprollen.

brt1462 (0), 18 jaar geleden

ik heb precies hetzelfde, maar heb ook de kleprubbers laten vervangen. Maar piepen is nihil, hoop dat het kwestie van inlopen is. bij mij lijkt het geluid meer uit het blok te komen.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

waarschijnlijk is er een gates riem gemonteerd!

paul,

jos_br.5980 (0) PRO, 18 jaar geleden

(even off-topic)Ik hoorde dat Gates in ieder geval de multiriemen WEER gaat verbeteren, ik ben zeer benieuwd.

Jos.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

produkten van VAG... draaien enkel en alleen op contie-tech ook de dealers monteren uitsluitend contie-tech

overgens gates is de grootste miskoop die men kan begaan! gates heeft zich de laatste jaren slecht of nauwelijks bewezen! in kwaliteit, dat blijkt wel ze komen nl, met een geheel (nu de juiste maten) vernieuwde lijn riemen op de markt, ze werden overspoelt met klachten!

TROEP...............

paul,

Santa (0), 18 jaar geleden

Waarom zou je iets gaan verbeteren als het al aan een "sublieme kwaliteit" voldoet.....?

jos_br.5980 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het is goed mogelijk dat een van de kappen zeer licht langs de rollen of de riem aanloopt, is daar al naar gekeken? Overigens heb ik de mensen van Gates (importeur) hier gehad, deze geven nu wel toe dat er e.e.a. niet goed gaat (ging????).

Jos.

theo11333 (0), 18 jaar geleden

dit zal de looprol doen .een irritant jankend geluid .
fijn dat ze het toegeven ,jos.vergoeden ze ook de schade?

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

Geplaatst op 30 oktober 2005 om 09:51:07

--------------------------------------------------------------------------------
Zou het feit dat Pon importeur van Continental producten is, ook iets te maken hebben met de gebruikte Contitech riemen....???
Over "origineel" gesproken...!
_________________________________________________________________

overgens PON is importeur! en geen producent wat betreft het VAG gebeuren!

VAG produkten komen met contie-tech riemen van de band! (contie is een merk opzich)

daarin tegen zou het heel goed kunnen dat bepaalde merken met gates OE produkten van de band rollen! (overgens zijn dit niet dezelfde produkten die in de vakhandel worden aangeboden)

in de aftermark sales zijn het prutsers! (garantie gevallen worden door de regel slecht/niet afgewikkeld)

paul,

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

gaan we nu van de hak op de tak springen ??

ieder merk kent zo zijn gebreken! (overgens men kan dat nooit voor blijven! gebreken komen altijd achteraf aan het licht!)

dit onderdeel kunnen we het later nog wel eens aansnijden!

we hebben het nu over (riemen)

paul,

jos_br.5980 (0) PRO, 18 jaar geleden

Waar ik me vooral aan heb geërgerd is het feit dat wanneer je aangeeft dat er een probleem met de riemen is dat ze (Gates)je behandelen als een klein kind terwijl ik gewoon kon laten zien waar het probleem zit maar ze er volkomen aan voorbij gaan en lopen te blaten dat het materiaal weer eens verandert was terwijl de pasvorm het probleem is. Met de name de multiriemen gaan echt niet goed.

Jos.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

idd, jos

zo heb ik ook verschilende malen gates riemen retour gedaan! met name multiriemen! ik stoor mij aan het feit dat je er zelf telkens achteraan moet bellen! en vervolgens te horen krijgt van, monteert u, ze wel juist! (net alsof we voor het eerst riemen monteren)

(dit soort antwoorden zijn standard bij deze firma)

op de vakbeurs (amsterdam jl) heb ik me dan ook even goed uitgelaten over hun produkt en de kwaliteit.. (stond er net zwart van de mensen, precies het juiste tijdstip) ;^)))

ben nu over gestapt op contie-tech, bevalt me uitstekend! tot op heden geen klachten! ook hun sets zijn meer dan compleet!

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.