Volkswagen Golf: Aankoop golf 4 16 (16v)

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo allemaal, het volgende ik ben op zoek naar een golf 4 benzine het liefst met een 1.6 motor of een 1.8
nou viel mij op dat de auto's van rond de bouwjaar 2000 alleen achtkleppers zijn en dat er pas vanaf 2002 zestienkleppers komen klopt dit???
ook valt mij op dat de toegenomen vermogen maar 5 pk meer is dan de achtklepper bij de 1.6 modellen klop dit ook want waarom zou ik dan een zestienklepper nemen???

ook heb ik laats met een automaat gereden en ben er erg over te spreken...is dit ook een juiste keuze in conbi met een 1.6?? en hoe goed zijn de automaten van golf 4???

bedankt alvast voor jullie commetaar...Fred

Fred.

Geplaatst door Fred. (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zou persoonlijk dan voor de 1.8 gaan,heeft toch een stukje meer vermogen en rijdt dan veel beter met een automaatbak.
Wil je toch een 1.6?,dan zou ik persoonlijk voor de 8 klepper gaan (motorcode AKL),gaat in princiepe bijna niets aan stuk,de 16v's hebben wel eens problemen met de distributie/dis-bobine's/lekkende pakking klepdeksel/egr-klep.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.