Volkswagen Golf: HELP!! Golf 4 geen vermogen opeens tijdens het rijden

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Mijn vw Golf doet sinds enkele weken (na het ingooien van goedkope olie) (denk dat het daar aan kan liggen) soms opeens tijdens het rijden geen vermogen meer geven.

Als ik op de snelweg ben en terugkoppel naar zn 4, dan loopt de auto terug naar 80 en ik kan indrukken wat ik wil, maar hij blijft op de 80 lopen, schakel ik m naar de 5, loopt deze heel langzaam naar de 90, maar haalt de 100 niet.
Je kan het gaspedaal nog zo diep indrukken maar de power of het optrekken tijdens gas geven is dan helemaal weg/uit en rijd dan zonder vermogen op zn noodloopje lijkt wel. Als ik de motorklep opentrek hoor je idd een heel vreemd geluid.

Als ik de auto dan aan de kant zet en even wacht, dan doet deze het weer !! Dus het is heel spontaan en geen peil op te trekken door wat dit kan komen. Als ik dan bij de garage sta loopt de auto weer perfect, en kunnen zij niet zien waar het aan ligt.

Wie o wie herkent dit probleem ????????

sonja95

Geplaatst door sonja95 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Staat er een storing in?
Indien je een 16v hebt,let dan heel goed op de spanrollen van de distributie,gaan vaak stuk.

Ricky

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Auto is dus niet uitgelezen? Zoals Ricky ook al vroeg.
Deze heeft waarschijnlijk voor elke bougie een disbobine, die gaan wel eens graag stuk.

vezelf (0), 16 jaar geleden

is het een turbo uitvoering? check de slangen bij de turbo. mogelijk gescheurd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.