Volkswagen Golf: brandend lampje op het dashboard

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

heb laatst een golf 4 gekocht(2001) verder geen problemen mee gehad tot dat ik op een morgen naar mun werk reed en opeens een lampje op het dashboard ging branden boekje naar gekeken maar stonde niks over in( het lampje dat brand is een motorje zonder bliksempje er door) naar de garage geweest hebben ze hem aan de computer gehad fout weer gereset alles weer oke maar naar een paar honderd meter lampje weer branden.zelfde verhaal weer aan de computer gedaan fout weer reseten maar het lampje blijft maar branden.iemand hier misschien enig idee wat deze fout kan veroorzaken.alvast bedankt

Twente86

Geplaatst door Twente86 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Het was handiger geweest als ze ipv de storing alleen maar te wissen ook het daadwerkelijke probleem oplossen,logisch dat het lampje weer gaat branden.
Weet je ook welke storing er in stond?

Ricky

Benny Vee (0) PRO, 16 jaar geleden

Liikt mij ook handiger om eerst probleem op te lossen alvorens je gaat wissen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.