Volkswagen Passat: aanschaf passat station van bouwjaar 2000

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: ?????

een kamaraad van mij wil een vwpassat station kopen nu vroeg hij waar hij op moest letten bij aanschaf van zo een auto het moet een benzine zijn liefst in combinatie met gas g3 wat zijn zwakke punten en welke motor inhoud is het best voor gas of beter helemaal geen gas zijn er speciaale punten die wel de moeite zijn om te controleren zwakke punten problemen bij de passat die veel voorkomen kwaaltjes of andere gebreken graag jullie ervaring of tips alvast bedankt afz roy

roysim

Geplaatst door roysim (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

g3 is het zwakste punt.

Als hij zoveel km gaat rijden; overweeg zo'n fijne TDI..... Anders lekker benzine gaan rijden.

Als ie persee gas wil koken; zoek dan een 2.0 8V 2 liter blok. Die kunnen er het beste tegen maar zijn wel oliegebruikers. (en het beste zegt dus dat ie er niet eindeloos op meegaat)

Als je het mij vraag?? geen gas in een VW.

Probleem draagarmen is in bouwjaar 2000 en later verleden tijd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.