Volkswagen Passat: abs en handremlamp branden

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 20V

Abslamp en handremlamp branden, kom niet in computer met uitleesapp, heb vorige berichten daarover doorgenomen maar er staat nergens een oplossing, massaverbindingen zover goed, is de accumulator dan stuk of te lage druk in het hydroaggregaat, en hoe verder te handelen, weet iemand te helpen?

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Eerst maar eens zekeringen controleren en de radio loshalen,en kijken of je dan de storing kan uitlezen.

Ricky,

thijs11387 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde probleem met een pasaat van 2003 voeding spanning en massa is allemaal in orde. Heb vandaag een nieuwe abspomp met regelapparaat van de sloop gehaald en ga deze donderdag avond monteren en hopen dat die het dan wel doed.

Groet Thijs

UNIVERSEEL11698 (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je wel in de andere computers komt zou ik na de zekeringen te hebben gecontr.
op de pompunit meten of voeding/massa goed is.
Als die goed zijn.?Pompunit defect?
Oiram

roland10246 (0) PRO, 17 jaar geleden

leg geel/rood pen 21 maar aan massa dan is het lampje uit dit mag wel niet voor de apk ????? als ze het zien .. pen 21 bij de abs pomp groetjes roland ps of een nieuwe pomp ...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.