Volkswagen Passat: kachel in auto wordt koud na een tijdje

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18 g60 synchro

Mijn kachel blaast koude lucht na een tijdje rijden (20 min) mijn auto is niet uitgerust met airco. Termostaat, kachelhuisje, koelvloeistof zijn vervangen. Weet iemand wat er aan de hand is ?

songie

Geplaatst door songie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

afschrijving? (0), 17 jaar geleden

in de luchtkanalen zit een klep waarmee je kunt regelen waar de lucht vandaan moet komen, van de kachel of van buiten. het lijkt mij dat je hier ook moet zoeken, of in de bedieningshandels.

klootje (0), 17 jaar geleden

je koppakking kan lek zijn deze kan vanuit de cilinder uitlaatgassen persen in je koelsysteem zodat er een luchtbel onstaat in je kachel of een slang daar naar toe

songie (0), 17 jaar geleden

Ben bij de dealer geweest wist te melden dat de wisselaar vermoedlijk kapot is en dat je dan je dashboard moet demonteren ? Wie kan dit bevestigen en eventueel vertellen of het dan alleen om het middenconsole gaat of ook stuur/dashboardkastje enz.

Heb gekeken naar de slangen voor ze naar binnengaan en heb er foto's van gemaakt er zit vanalles tussen gebouwd. De garage waar ik naar toe ben geweest is trouwens hier bij mij in Noorwegen. Kan helaas de fotoos niet plaatsen op deze site.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

welke wisselaar bedoelen ze songie ??

ik neem aan dat je geen vernauwingen tussen de kvs slangen hebt zitten ? vlak voor de slangen naar binnen gaat.

en beide slangen van de kachelradiator worden wel warm ? als de motor op temperatuur is ?

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.